Etiketler

, , ,

 Bahçe İlaçlama Konya

Konya Bahçe İlaçlama

Konya Bahçe İlaçlama

Konya Bahçe İlaçlama  Konut ilaçlamasnda kullanılan ilaç seçimleri çok önemlidir, yanlış ilaç kullanımı böceklerin ilaca karşı direncini arttırabilmekte ve haşere kontrolünü sekteye uğratmaktadır. Konya ilaçlama , haşere ve kemirgenler hakkında tüm bilgilere sahip biyolog ve ziraat mühendisi tarafından kurulmuş olup, işin uzmanı olan tam donanımlı , ziraat mühendisi ve biyolog personellerimiz faaliyet göstermektedir. Temizliğe gerek duyulmadığı ve sanki hiçbir şey değişmemiş gibi hissettiren, kokusuz, kesin ve kalıcı çözümler getiren fare ilaçlama hizmetlerinden yararlanmak istemekte iseniz, internet sitemizde bulunan iletişim bilgilerinden Konya Sakyatan Mah firmamıza ulaşabilirsiniz.

Konya Bahçe İlaçlama  Hizmet kalitemizide siz değerli müşterilerimiz için sürekli olarak arttırmaktayız. Bilinen bir adet ev faresi yılda ortalama 40 ila 60 arası üreyebilir.

Konya Bahçe İlaçlama  Kulağakaçan böceği küçük yapılı bir canlı olup, boyları birkaç cm olan bir haşeredir. Kullanılan yanlış ilaç ve yapılan yanlış müdahale bağ ve bahçenize zarar verebilir ve hatta tamamen kurumasına neden olabilir. İlaçlamada en etkili olan ve Sağlık Bakanlığı onaylarından geçmiş birinci kalite böcek ilaçları kullanarak yaşadığınız ortamların böcek ilaçlaması yapılarak böceklerden arınması sağlanır. Her ilaçlama yöntemi için kullandığımız ilaçlar Sağlık Bakanlığı tarafından onaylıdır.